På udkig efter en grafisk freelancer?

Har du brug for en grafisk assistent til at styre dine sociale medier med kreative indspark og grafik? Eller har du bare brug for en grafisk designer til hjælp med bannere og marketing-relateret grafisk arbejde?

Jeg kan tilbyde min erfaring og evner som interaktiv designer og udfører alt grafisk design fra sociale medier til tryk. Lige nu leder jeg efter partnere, som jeg kan opbygge faste freelance-aftaler med og jeg er altid åben for en snak og en kaffe.

Grafik til store og små behov

Med en 6 årig grafisk design-uddannelse og 6 år som selvstændig, er du i sikre grafiske hænder hos mig.

Grafisk design til fornuftige priser

Jeg har tidligere erfaring som lead-designer hos Socialdemokraterne, reklame-bureauet Kunde & Co og så har jeg også været forbi DR Design som animator. Jeg har de sidste 5 år arbejdet som freelancer og arbejdet med animation, grafisk design og sociale medier.

En solid uddannelse

Jeg er bachelor-uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole som Interaktiv Designer, samt et år som animator på Hyper Island i Stockholm. Skolen er også kendt som “The digital Harvard”. Jeg lever og brænder for godt design og lægger en dyd i at levere et solidt stykke grafisk arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dit behov og udfordringer.
Grafikstyrelsen har forskellige løsninger. Om du har brug for en årlig pakkeløsning med antal timer, eller om du har brug for hjælp til en specifik mindre opgave – Vi leder altid efter en fair løsning, hvor alle parter vinder – til en fornuftig pris.

Få grafisk assistence!
kontakt os i kontaktformularen eller på sune@grafikstyrelsen.dk