Se eksemplet ovenfor på en forklarende app-video

Animation:
Den enkle løsning

Animationsfilm kan forklare komplekse budskaber på en sjov måde og gøre budskabet lettere at forstå og dele for din målgruppe.

Eksempel på en forklarende informations-kampagne

De sociale medier elsker video

Originalt-video indhold bliver belønnet i algoritmerne hos Facebook. Ifølge Facebook er brugerne op til 5 x så engageret ved video-indhold end ved brug af statiske billeder

Se et sammenklip af Grafikstyrelsens
animationer ovenfor

Delbart i massevis

Om dit animerede budskab skal ud i et internt nyhedsbrev eller på sociale medier, er det en fantastisk måde at masse-kommunikere på. Dine brugere kan blive til et ekko-kammer af dine holdninger, hvis du gør det let at dele dit budskab.

greta

“Folk bruger fem gange længere tid på at se på video-indhold end statisk indhold på både Facebook og Instagram”

– Greta Baisch / Facebook IQ om brug af video-indhold

Case:
LO – Et tungt budskab får et løft

Som organisation har LO mange interessenter: De politiske samarbejdspartnere, befolkningen, medlemmerne, journalisterne og internt i organisationen – budskabet skal helst ud til alle.

Udfordringen er at de politiske idéer eller resultater kan være tung læsning for den almene dansker. Der er masser af budskaber, som journalister og politiske interessenter bliver bombarderet med i en travl hverdag. Der er således en konkurrence om opmærksomheden: Budskabet skal serveres let-spiseligt og let delbart, så resultaterne nemt kan deles på tværs af organisationen og online.

Løsningen var derfor at lave en stribe videoer, som viser LO’s forslag og resultater til deling på Facebook og i nyheds-strømme. Responsen har været fantastisk og videoerne set mange gange.

Helt enig med LO – det er en god og fremtidssikret trepartsaftale regeringen har modtaget med lønmodtagere og arbejdsgivere forleden.
Og det er en meget fin film, LO har lavet ?”
– Troels Lund Poulsen, Venstre

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dit behov og udfordringer.
Grafikstyrelsen har forskellige løsninger. Om du har brug for en årlig pakkeløsning med antal timer, eller om du har brug for hjælp til en specifik mindre opgave – Vi leder altid efter en fair løsning, hvor alle parter vinder – til en fornuftig pris.

Få grafisk assistence!
kontakt os i kontaktformularen eller på sune@grafikstyrelsen.dk